Korpschef Akerboom bezoekt 11de herdenking overleden politiemensen

dinsdag 7 juni 2016

Warnsveld - Korpschef Erik Akerboom bezoekt donderdag 9 juni 2016 de elfde herdenking in de Tuin van Bezinning in Warnsveld. In deze jaarlijkse herdenkingsplechtigheid leggen nabestaanden een krans voor de politiemensen die tijdens hun dienst om het leven zijn gekomen.

Naast de korpschef zijn ook de heer Riedstra, secretaris-generaal Ministerie van Veiligheid en Justitie, en enkele burgemeesters aanwezig. De Tuin van Bezinning is een nationaal monument. De politie richtte het op voor de herdenking van en eerbetoon aan politiemensen die tijdens de uitoefening van hun werk door een ongeval of geweld zijn omgekomen. De Tuin van Bezinning ligt achter het Koetshuis van Huis ’t Velde in Warnsveld. Op 21 maart 2006 is de Tuin geopend.

Voor vragen kunt u bellen met Sigrid Passchier (woordvoerder Politieacademie) 06-10 922 773. Media kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar sigrid.passchier@politieacademie.nl. Het is gewenst dat u uiterlijk 13.30 uur op het terrein aanwezig bent. De herdenkingsbijeenkomst duurt van 14.00 tot 15.00 uur.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Leuvenheim | 112 alarmeringen Leuvenheim | Goedkoop Tanken in Leuvenheim | Supermarkten in Leuvenheim | Weerbericht Leuvenheim